0
1
2

20 Taun

pangalaman manufaktur parahu Inflatable

TENTANG KAMI

Produsén pangembangan kapal pangsaéna di Cina

Weihai Ruiyang Boat Development Co., Ltd. diadegkeun dina 2004 sareng ayana di Kota Weihai, Propinsi Shandong, Cina. Ieu ayeuna salah sahiji pabrik pangalusna Cina produk inflatable. Produk utamana kaasup Inflatable RIB Parahu, Hypalon Parahu, PVC Parahu, Inflatable Kayak, Inflatable ngawelah Board, jsb. Kaseueuran séri ieu sareng langkung ti 40 model parantos nampi IS09001: 2000 sareng sertifikasi CE. Kami geus mertahankeun misi nyieun konsumén lengkep wareg. Mangtaun-taun desain sareng pangalaman produksi ngamungkinkeun urang pikeun ngahasilkeun kapal anu kualitasna langkung luhur sareng narékahan pikeun ngajantenkeun unggal kapal kaluar tina pabrik urang sacara sampurna.

  • Harga pangalusna

  • Waktos pangiriman

  • Kustomisasi

  • 20+Pangalaman Taun

  • Saatos-Penjualan

  • Kapasitas Produksi

Produk

20 taun pangalaman produksi, Kacida ngalaman tur produksi terampil sarta tim R&D

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

ANYAR

Salah sahiji pabrik pangalusna specializing dina produksi jeung ékspor parahu inflatable

Ngobrol jeung tim urang kiwari

Kami bangga dina nyayogikeun jasa anu pas, dipercaya sareng mangpaat

ConsultKonsultasi ayeuna

Mitra

Wilujeng sumping konsumén ti sakumna dunya pikeun gawé bareng kami