0
1
2

20 години

Искуство во производство на чамци на надувување

ЗА НАС

Најдобар производител за развој на чамци во Кина

Weihai Ruiyang Boat Development Co., Ltd. е основана во 2004 година и се наоѓа во Weihai City, провинцијата Шандонг, Кина. Во моментов е еден од најдобрите кинески производители на производи на надувување. Производите главно вклучуваат чамци за надувување RIB, чамци Хипалон, ПВЦ чамци, кајак на надувување, табла за гребење на надувување итн. Повеќето од овие серии и повеќе од 40 модели имаат добиено IS09001:2000 и CE сертификат. Ја задржавме мисијата да ги направиме клиентите целосно задоволни. Нашето долгогодишно искуство во дизајнот и производството ни овозможува да произведуваме бродови со повисок квалитет и да се стремиме да го направиме секој брод од нашата фабрика совршено.

 • Најдобра цена

 • Време на испорака

 • Прилагодување

 • 20+Години искуство

 • По продажбата

 • Производствен капацитет

Производи

20 години искуство во производството, високо искусно и квалификувано производство и Тим за истражување и развој

 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

НОВО

Еден од најдобрите производители специјализирани за производство и извоз на чамци на надувување

Разговарајте со нашиот тим денес

Се гордееме со обезбедувањето навремени, сигурни и корисни услуги

ConsultКонсултирајте се сега

Партнер

Добредојдовте клиенти од целиот свет да соработуваат со нас