0
1
2

20 taun

Pengalaman manufaktur perahu karet

BABAGAN AWAKE DHEWE

Produsen pangembangan kapal paling apik ing China

Weihai Ruiyang Boat Development Co., Ltd. didegaké ing 2004 lan dumunung ing Weihai City, Provinsi Shandong, China. Saiki iku salah siji saka China paling manufaktur produk inflatable. Produk utamane kalebu Inflatable RIB Boats, Hypalon Boats, PVC Boats, Inflatable Kayak, Inflatable Paddle Board, lsp. Umume seri kasebut lan luwih saka 40 model wis entuk sertifikasi IS09001:2000 lan CE. Kita wis maintained misi nggawe pelanggan rampung wareg. Pengalaman desain lan produksi taun-taun kita bisa nggawe kapal kanthi kualitas sing luwih dhuwur lan ngupayakake supaya saben kapal metu saka pabrik kita kanthi sampurna.

  • Rega paling apik

  • Wektu Pangiriman

  • Kustomisasi

  • 20+Pengalaman Taun

  • Sawise-Dodolan

  • Kapasitas Produksi

Produk

20 taun pengalaman produksi, Highly experienced lan produksi trampil lan Tim R&D

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

ANYAR

Salah siji saka manufaktur paling spesialisasine ing produksi lan ekspor saka prau inflatable

Ngomong karo tim kita dina iki

Kita bangga nyedhiyakake layanan sing tepat wektu, dipercaya lan migunani

ConsultKonsultasi saiki

mitra

Welcome pelanggan saka kabeh ndonya kanggo kerjo bareng karo kita